Назад

5 причин відправитися в круїз

Круїзний лайнер – що вам перше спадає на думку? Шикарний величезний корабель, офіціанти з келихами шампанського, пані у вечірніх сукнях? Чи може щось зовсім інше?
Давайте обговоримо чим привабливий відпочинок у круїзі.

5 причин відправитися в круїз:

1️⃣ Ви побачите світ.
За одну подорож ви можете відвідати кілька країн та міст. Наприклад, вчора пили каву в Римі, сьогодні обідали в Ніцці, а завтра снідатимете на набережній Барселони. Маса вражень вам гарантована.

2️⃣ Різноманітне дозвілля.
На борту лайнера кожен зможе знайти розвагу на власний смак.
У вільний час ви зможете:
– активно провести час у басейні, покататися на водних горках або ліниво полежати на шезлонгу;
– відвідати SPA-центр та тренажерний зал;
– провести час у одному з барів чи ресторанів;
– відчути смак азарту у казино;
– пошопитися у бутику;
– завітати на вечірні шоу, театр, парад мод, майстер-класи, інтерактивні ігри;
– вдень гуляти новими містами та країнами, познайомитися з культурою, відвідати музеї та побачити на власні очі найзначніші світові пам’ятки.

3️⃣ Спілкування у будь-якому форматі.
Круїз дає чудову можливість подорожувати сім’єю, групою друзів і навіть одному. Відпочиваючи з сім’єю або з компанією, ви можете разом вивчати нові міста за маршрутом, насолоджуватися вечірніми розвагами та ділитися яскравими враженнями від усього побаченого за келихом чогось смачного.
Якщо Ви подорожуєте один, то на борту лайнера ви заведете багато нових знайомств, буде багато цікавого спілкування, веселий час на екскурсіях.

4️⃣ Користь здоров’ю.
Всі погодяться, що морське повітря дуже корисне для душі та тіла. Та й моральне перезавантаження ніколи не буде зайвим.

5️⃣ Найкращі у світі фото.
І, нарешті, ваші фотокартки на фоні величезного білого лайнера або всередині корабля в розкішних інтер’єрах зроблять вас реальними зірками.
Ваш Instagram буде сповнений крутих фоток!

Бонус: спеціально для дівчат! На круїзному лайнері ви завжди зможете вигуляти свої найкращі вбрання. Не забувайте також вибирати правильний образ для фото в тій чи іншій країні. Наприклад, для фотографій у Парижі чудово підійде бере, а як аксесуар для фото в Італії можна використовувати піцу.

Welcome on board!

Поділитись: viber facebook /telegram